Sikke en weekend:kontroltabet i svømmehallen

Kontroltab i svømmehallen

I fredags var Nulle-Kolja i svømmehallen. For første gang. Den glade bademester-inde havde advaret de stolte forældre i telefonen ” han kan jo nok ikke blive i vandet sålænge når han kun er 5 uger”. “Selvfølgelig ikke, sagde vi” Og tænkte noge andet. Han ER jo en lille robust fyr.

Dog, allerede i omklædningsrummet var der fare på færde. For det første var det virkeligt koldt. For det andet sov den lille mesterbader som en sten. Og ikke mindst- alle de andre babyer var kæmpestore.

Du tænker nok jeg overdriver? Hvor stor kan en lille baby egentlig være ? Jeg siger dig- de var som hvaler i et kæmpe hav. Mindst 5 måneder. Med kæmpe kroppe. Stakkels lille nulle, var kommet på det forkerte hold svømmere. Men han klarede det fint, da vi først havde fået slået fast at man ikke behøver at hoppe i vandet fra kanten eller lave plaskespjæt når det i virkeligheden er ens første tur  i svømmeren.

Hele lørdagen gik faktisk med at sove kontroltabet ud. Og glæde sig til den næste dag hvor der skulle ske så meget : Malika skulle synge i kirken, Janus kom på besøg og også bedstefar og bedstemor kom på visit.Kirke viste sig at være et udemærket sted når man er 5 uger- ihvertilfælde tilbragte Nulle-Kolja hele gudstjenesten, incl “Tears in heaven” og diverse salmer. Det var rigtig hyggeligt og en fin debut af storesøster.

Bagefter kom Janus på besøg. Det var dejligt at se ham, vi har savnet ham i familien og havde glædet os til at vise Kolja frem. Janus mener at Kolja hedder Rolf- mit gæt er , at det kommer til at tage noget tid førend Janus husker at det er et navnhan selv fandt på  🙂

Senere kom Nulles bedstemor og bedstefar. De synes også han er blevet stor-både deres egen dreng og Nulle. Jonas har nemlig snart fødselsdag, så det var også et fødselsdagsvisit med kage.

Efter sådan en dag med gæster og masser af opmærksomhed og kirkemusik trænger man bare til at sove : se selvbabypandaen-6-uger-007-2

Skriv en kommentar