Mit liv med Jes Dorph

Der er sket ret meget siden sidst. Der har fx været påskeferie , som blev tilbragt på Sylt. Det var den aller aller første gang Panda far havde sin lille Kolja med hjem, så det var selvfølgelig noget særligt. Det arme barn blev da også trukket igennem de aller vigtigste begivenheder, så som Keitum Hallen, Gosch og den italienske is mand. Som enhver kan se er Kolja blevet stor. Hvor stor aner vi ikke, da det danske sundhedsvæsen trods løfter om totalt formynderi endnu ikke har været i stand til at stille med en sundhedsplejerske så vi kan få smuksakken vejet. Vores egen bade vægt postulerer at Nullsen nu vejer 7.8 kg hviket er noget af en fedtbramme han så har.

Malika fik i påsken sin ipod , den hun har sparet op til i ca et år. Vi har ikke set hende siden 😉 men det forlyder at hun har det godt i teenland hvor kedelige ting som opvask og rengøring absolut ikke har nogen interesse. Det har derimod det teater stykke hun skal spille med i, og som har premiere d 3 maj.Bastian er flyttet sammen med sin aller bedste ven, Svenne. De er uadskillige,selv til Champions league kampe i tvstuen på lærerskolen eller hvis man skal gå hjem fra skole. Det er rigtig dejligt at have en bedste ven.

Pandafaren har fået kam til sit panda hår. Han ligger vandret i luften mellem Oure og Horne, men heldigvis handler det mest om fodbold. Vi regner med at se ham sidst på sommeren når alle de fodboldarrangementer han skal lave er afsluttet. Det klæder ham nu at være far, selvom Kolja slet ikke skal spille fodbold når han bliver stor.Kolja skal være danmarksmester i synkron svømning eller dans, og det blir Jonas der skal med ham til træning 🙂

Og Panda moren skriver på sine opgaver der i dette semester handler om fællesskaber og vejledning. Og så er der jo også det der bryllup. ringene er bestilt , og også kirken og forsamlingshuset, men vi har glemt at sende invitationerne ud. Jeg vidste ikke det ville være så svært at blive gift. Havde nok bare tænkt på noget med en halv gris og nogle mennesker og en brudekjole fra genneren, men som alt andet i pandafamilien bliver det ikke som tænkt 🙂

kolja-pa-sylt-3-maneder-041

Nu er Kolja så blevet 3 måneder, og der er kommet andre voksne ind i hans liv. Det afslørede Kolja selv, da han forleden lå på maven på Panda mor og legede. Pludselig drejede han hovedet og grinte. Ikke af moderens pinlige forsøg på at gøre sig bemærket-næhh, af Jes Dorph !! Og det gentog sig ved et sikkerhedstjek på pc´eren. Jes Dorph er åbenbart Koljas ven. Som om han tænker : ” hey, sikke en stor baby. skal vi lege” ?

kolja-pa-sylt-3-maneder-082

Og Koljas Venjes_dorph_petersen

Kolja har også fået sit fulde navn nu. Han skal jo snart døbes, men vi var nødt til at navngive ham først  så han ku få et pas og komme med Panda far hjem til tysker land. Kolja hedder nu officielt Kolja jJean Jonathan. Kolja fordi det ville Pandafar gerne have, han synes faktisk det var det eneste navn der duede. Og Panda mor kunne også godt lide at tænke på, at de allerede inden hun var gravid var enige om at Kolja var et totalt dejligt navn. Jean skal Kolja hedde fordi det hed Panda mors far. Han døde desværre af kræft i 2001, og hun savner ham. Når Kolja skal døbes skal Pandamor og far også giftes, og normalt har min sin far til at føre en op af kirke gulvet. På denne måde er Pandabedstefar med i det hele alligevel. Og Jonathan skal Kolja hedde fordi-hvis nu det er besværligt at hedde Kolja Ferot ude i verdenen og der er dumme og ubegavede mennesker der driller ham med hans smukke navn, kan han altid kalde sig Jonathan Callesen. Så er det slut med det. Bastian hedder også Jonathan , så har de to små brødre også noget sammen.

og her er vidunderet -3 måneder gammelkolja-pa-sylt-3-maneder-133

og med  Julian kolja-pa-sylt-3-maneder-125

Skriv en kommentar